Sukuseuran matka Viroon 11.–14.6.2020

18.12.2019

Väänästen Sukuseura järjestää matkan Itä-Viroon 11.–14.6.2020.

Matka tehdään Väänäsen linja-autolla, joka lähtee Varpaisjärveltä torstaina 11.6. klo 5.30 ja ajaa reittiä Nilsiä, Siilinjärvi, Kuopio, Varkaus, Mikkeli ja Lahti. Bussi saapuu Helsingin Länsisatamaan noin klo 12.15. Muualta tulevat liittyvät ryhmään satamassa. Laivaan meno 13.10 mennessä.  Tulo Tallinnaan 15.30, mistä jatketaan suoraan Rakvereen. Siellä yövytään AQVA Hotel & Spa -kylpylässä. Ruokailu laivalla tai kylpylässä.

Perjantaina 12.6. tutustumme Narvan seutuun ja Hermannin linnaan, minkä jälkeen ajamme Tarttoon, jossa yövymme Dorpat-hotellissa. Kenttälounas matkalla ja päivällinen hotellissa.

Lauantaina 13.6. tutustutaan oppaan johdolla Tarttoon ja tehdään kiertoajelu. Iltapäivällä halukkaat jäävät tutustumaan Tarton kohteisiin. Muut lähtevät bussilla käymään Valgassa ja Latvian puolella Valkassa sekä paluumatkalla Otepäässä. Päivällinen hotellissa.

Sunnuntaina 14.6. lähdemme paluumatkalle Tallinnaan, josta laiva lähtee klo 13.30 ja saapuu Helsinkiin klo 15.30. Bussi palaa tuloreittiä Varpaisjärvelle sunnuntain kuluessa. Ruokailu laivalla.

Matkan hinta kahden hengen huoneessa on noin 380 €, lisämaksu 1 hengen huoneesta 85 €. Hintaan sisältyvät laivaliput ja kuljetukset veroineen, majoitus, ohjelmaan merkityt ruokailut ja sisäänpääsyt kohteisiin. Matkan aikana kerrotaan monipuolisesti Virosta ja sen historiasta, kulttuurista ja koulutuksesta sekä Baltian maista.

Matkalla tarvitaan passi tai virallinen henkilötodistus. Vastuullisena matkan järjestäjänä toimii Liikenne Väänänen Ky ja sukuseurasta matkan johtajana esimies Pentti Väänänen.

Matkalle otetaan 40 nopeinta. Matka toteutuu, jos lähtijöitä löytyy yli 30. Matkan tarkempi ohjelma laitetaan sukuseuran kotisivuille ja lähetetään ilmoittautuneille.

Ilmoittautumiset viimeistään 29.2. mennessä
penttijuhani.vaananen[at]gmail.com tai 040 721 7605