Sukututkimus

Sukututkimuksen periaatteet

Väänästen sukututkimuksen päämääränä on kerätä ja tallentaa Väänästen sukutietoja sukuhaaroittain Juuret-ohjelmaan sekä julkaista sukuhaaroittain Väänästen sukuhistoriateokset.

Sukututkimusta koordinoi hallituksen apuna sukututkimustoimikunta (SUKTO), joka johtaa tohtori Pertti Väänänen. Se pyrkii järjestämään vuosittain sukututkimusseminaarin. Sukuhaaroittain pyritään muodostamaan tiimejä, jotka organisoivat mm tietojen keruun, tallentamisen ja kirjan kirjoittamisen.

Suku- ja vuosikokousten lisäksi tietoja kerätään sekä tutkimuksesta tiedotetaan alueellisissa  ja sukuhaaroittain pidettävissä tilaisuuksissa.

Väänästen Sukuseura ry: n hallitus on nimennyt toimikunnan, jonka tehtävänä on kerätä sukutietoja Väänäsistä ja Väänäs-sukuisista.

Sukututkimustoimikunta
Pertti Väänänen, puheenjohtaja

e-mail: pertti.vaananen[at]saunalahti.fi

Mauno Väänänen