Sukuseuran hallitus tiedottaa

21.12.2020

Vuoden 2021 vuosikokousta valmistellaan pidettäväksi 12.6.2021 Joensuussa. Kokouskutsu ja jäsenmaksulomakkeet lähetetään huhtikuussa. Jäsenmaksu on 10 €, minkä hallitus laskuttaa aina erikseen erikseen.

Sukuseura tukee Väänäs-sukuisia opiskelijoita stipendein. Vuoden lopussa jaettavien stipendien säännöt ja hakuohjeet löytyvät täältä. Stipendien hakuaika päättyy lokakuun lopussa.

Ilmoita sähköpostiosoitteesi sukuseuralle, jolloin jäsenkirje ja jäsenmaksu lähetetään sähköpostilla. Näin sukuseura säästää rahaa ja aikaa. Jäsenkirjeestä tietokoneesi saattaa herjata, että viesti ei välttämättä tule Väänästen Sukuseuralta. Se on aiheeton varoitus. Muista ilmoittaa myös osoitteen muutoksista, muuten Sukupuulehti ei tule!

Sukuseurojen Keskusliitosta voi tilata keskusliiton julkaisemaa Sukuviesti-lehteä. Sen voi tilata myös digi-lehtenä. Sukuseurojen Keskusliitto  094369 9450 ja sähköpostiosoite toimisto@suvut.fi

Vanhat Väänästen sukupuu -julkaisut on luettavissa seuran kotisivuilla ja niitä sekä sukuseuran historiikkia voi tilata esimieheltä puh. 040 721 7605.